Šinkovec Transport

 

 

Zagotovljene imamo vsakodnevne linije prevozov na relaciji:

 

SLOVENIJA     –     FRANCIJA     –     SLOVENIJA (ex Jugoslavija)

STORITVE

Domači in mednarodni prevozi

Naše storitve obsegajo prevoze v domačem in mednarodnem prometu, tako kompletih kot delnih/zbirnih pošiljk z volumenskimi prikolicami. Z rednimi linijami pokrivamo področja Zahodne Evrope, specializirani pa smo za FRANCIJO. Za opravljanje prevozov imamo tudi večstranske dovolilnice CEMT, s katerimi so nam dovoljeni tudi prevozi iz držav Evropske unije v ostale države izven EU območja. V primeru naročnikovih želja in potreb po prevozu tovora, ki ga ne moremo opraviti z našimi vozili, sodelujemo tudi z zanesljivimi kooperanti. Za večjo varnost in kakovost imamo na vseh prikolicah DIN EN 12642 XL certifikat.

Možnost imamo tudi za prevoz nevarnih oz. vnetljivih snovi, ADR blaga, odpadkov in prevoz z coil coritom – muldo.

Kadrovske in računovodske storitve

Zaradi lastnih potreb smo se začeli razvijati tudi v nudenju administrativne pomoči, od izdajanja računov, usklajevanja stanj, izterjave, kadrovskih storitev, pa vse do knjigovodstva, računovodstva in zaključnih poročil.

Redno se udeležujemo strokovnih delavnic in usposabljanj, in ker smo majhen tim se lahko vsaki stranki posvetimo individualno, vam prisluhnemo in upoštevamo vse vaše želje. Delujemo kvalitetno in ne kvantitetno.

Naj bo pisarna naša skrb, biznis vaše delo!

Vzdrževanje

Vzdrževanje vozil opravljamo na pooblaščenih servisih tovornih vozil, manjša dela pa popravimo kar na terenu. Tako zagotovimo, da so naša vozila vedno pripravljena za opravljanje prevozov, kar nam omogoča najvišjo raven kakovosti.

Skladiščenje in pretovarjanje

Na Cesti dveh Cesarjev 393 v Ljubljani – Vič imamo tudi skladiščne prostore z možnostjo skladiščenja blaga, pretovarjanja in prepakiranja. Manipulacijo izvajamo tako z ročnimi, kot tudi z dizelskimi viličarji. Našim strankam lahko poleg osnovne ponudbe transporta in skladiščenja nudimo tudi svetovanje na ostalih področjih logistike, posredovanje špediterskih storitev in carinjenje blaga.